Nieuws van ZichtbaarSterk

Het laatste nieuws over narrowcasting ZichtbaarSterk

 

Eenvoudig bestanden voor je presentaties beheren in narrowcasting ZichtbaarSterk

De bestandenmodule in ZichtbaarSterk is sterk visueel verbeterd. Het is nu heel eenvoudig om je foto's, lettertypen en / of films te beheren.

Lees meer

Het is nu ook mogelijk om social media weer te geven op je digitale presentatie

Ben je een fanatiek twitteraar of post je regelmatig iets op facebook? Naast RSS feeds is het nu ook mogelijk om je facebook en / of twitterstream te laten zien op je digitale presentatie. 

Lees meer

Maak je online presentatie extra interactief met de Touchapplicatie van Narrowcasting ZichtbaarSterk

De combinatie van 'touch' en Narrowcasting is de toekomst! Maak je online presentatie extra interactief en ga met 1 druk op het scherm naar een webpagina. online formulier of bijbehorende webshop.

Lees meer

Narrowcasting ZichtbaarSterk bij eet-, drink- en feestgelegenheid De Herberg

Bereik je gasten met narrowcasting ZichtbaarSterk

Toon je dagmenu en geef informatie over activiteiten in combinatie met bijvoorbeeld het weer. Eenvoudig in gebruik, snel en ook nog eens betaalbaar. Heb je interesse? Informeer bij ons naar de mogelijkheden of vraag een gratis narrowcasting demo-account aan.

Lees meer

Maak een gratis demo-account aan voor narrowcasting ZichtbaarSterk

De nieuwe nieuwsbrief voor narrowcasting ZichtbaarSterk is verzonden. Wil je hem ook lezen en ben je nieuwsgierig naar wat erin staat? Bekijk dan hier de webversie.

Wil je de nieuwsbrief over narrowcasting ZichtbaarSterk ook in je e-mail ontvangen? Meld je dan aan voor de online nieuwsbrief en laat je emailadres achter op onze homepagina van onze website.

Voor vragen bel of mail ons. Of vraag een gratis demo account aan.

Lees meer